individual

luxury

interior

philosophy

3

Over Cycasi

Cycasi is Dutch Design, met het doel, verlichtings- en interieurobjecten te creëren zonder restricties. Het resultaat is een fascinerende collectie met een unieke expressie van karakter en emotie welke de zintuigen stimuleert en de identiteit en ervaring van een interieur verandert.

Alle objecten worden door professionals in onze ateliers in Nederland en Duitsland geheel met de hand vervaardigd naar de hoogste kwaliteitseisen en met focus op detail, om vervolgens hun weg te vinden naar de mooiste private residenties en de gastronomie business.

Cycasi werkt nauw samen met interieurontwerpers en architecten om hun ideeën te realiseren. Dit met een enorme flexibiliteit voor maatwerk en unieke projecten.

Coen Munsters, Design
Jan Peeters, Product development

Oprichters Cycasi

Contact

We nodigen u graag uit voor een exclusieve ervaring in onze showroom te Beek en Donk, waar we een prachtige collectie van woonitems presenteren die ontworpen zijn om jouw leefruimte te verrijken.

Treed binnen in een wereld van elegantie en stijl, waar elk collectie item ontworpen is om een tijdloze schoonheid uit te stralen. Van verfijnde licht sculpturen tot unieke tafels.

Onze collectie belichaamt vakmanschap en luxe.
Welkom in Beek en Donk, Korenmijt 3

"*" indicates required fields